تحصیل در آذربایجان
تحصیل در آذربایجان

تحصیل در آذربایجان

تحصیل در آذربایجان و شرایط کلی

تحصیل در آذربایجان به دلیل ارزان بودن هزینه های تحصیل در این کشور مورد توجه ایرانی می باشد.
جمهوری آذربایجان با جمعیتی بالغ بر ۹٫۶۱۱٫۸۰۰ نفر در مساحتی در حدود ۸۶٫۶۰۰ کیلومتر مربع در شمال ایران قرار گرفته است.
این کشور به دلیل اشتراکات فرهنگی که با ایرانی ها دارد همواره یکی از مقاصد تحصیل دانشجویان ایرانی می باشد.

تحصیل در دانشگاه های این کشور در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است.
زبان تحصیل در این کشور هم به زبان روسی و هم آذربایجانی امکان پذیر است.
 دانشجویانی که ویزای تحصیلی آذربایجان را دریافت می کنند می توانند همسر و فرزندان خود را به این کشور منتقل نمایند.
برای دانشجویان امکان کار پاره وقت دانشجویی وجود دارد.

تحصیل در آذربایجان و دانشگاه های معتبر

تحصیل در آذربایجان با در نظر گرفتن شرایط رتبه ای که دانشگاه های این کشور دارد کمی باید با تحقیق بیشتری صورت پذیرد.
آذربایجان ۳۶ دانشگاه دولتی و ۱۵ دانشگاه خصوصی دارد.
در جدول زیر ۱۰ دانشگاه برتر این کشور را به حضورتان معرفی می نماییم:

نام دانشگاه رتبه جهانی رتبه کشوری تأییدیه وزارت علوم
دانشگاه ایالتی باکو ۱۰۰۰-۸۰۱ ۱ دارد – ضعیف
آکادمی دولتی نفت آذربایجان   ۲ دارد – ضعیف
دانشگاه قفقاز   ۳ دارد – ضعیف
دانشگاه خزر ۷۵۰-۷۰۱ ۴ دارد – ضعیف
دانشگاه فنی جمهوری آذربایجان   ۵ دارد – ضعیف
انستیتو زبان میرزا فتحعلی آخوندزاده   ۶ دارد – ضعیف
دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان   ۷ دارد – ضعیف
آکادمی موسیقی اوزبیر باکو   ۸ دارد – ضعیف
آکادمی ملی علوم آذربایجان   ۹ دارد – ضعیف

تحصیل در مقطع لیسانس در آذربایجان

تحصیل در مقطع لیسانس در آذربایجان ۴ سال طول می کشد.
زبان تحصیلی در این مقطع یا روسی و یا آذربایجانی امکان پذیر است.
در برخی از رشته ها در دانشگاه های خصوصی آذربایجان امکان تحصیل با زبان انگلیسی وجود دارد.
مدرک زبان مورد نیاز در این مقطع آیلتس ۶ می باشد.
دانشجویانی که نتوانند این مدرک زبان را داشته باشند می توانند در این کشور دوره زبان بگذرانند.
سال تحصیلی در این کشور در ۲ ترم است که ترم اول از ماه سپتامبر شروع می شود و ترم دوم در ژانویه شروع می شود.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در آذربایجان

تحصیل در مقطع لیسانس در آذربایجان ۱٫۵ سال الی ۲ سال  طول می کشد.
زبان تحصیلی در این مقطع یا روسی و یا آذربایجانی در دانشگاه های دولتی امکان پذیر است.
در برخی از رشته ها در دانشگاه های خصوصی آذربایجان امکان تحصیل با زبان انگلیسی وجود دارد.
مدرک زبان مورد نیاز در این مقطع آیلتس ۶٫۵ می باشد.
دانشجویانی که نتوانند این مدرک زبان را داشته باشند می توانند در این کشور دوره زبان بگذرانند.
سال تحصیلی در این کشور در ۲ ترم است که ترم اول از ماه سپتامبر شروع می شود و ترم دوم در ژانویه شروع می شود.

تحصیل در مقطع دکتری در آذربایجان

تحصیل در مقطع دکتری در آذربایجان به زبان انگلیسی می باشد.
مدت تحصیل در این مقطع بین ۲ سال الی ۴ سال است.
دانشجویان بایستی آیلتس ۷ را داشته باشند و داشتن استاد راهنما الزامی است.
همچنین دانشجویان بایستی یک پروپوزال قوی ارائه نمایند.

تحصیل در آذربایجان و هزینه های تحصیل و زندگی

تحصیل در آذربایجان و زندگی در این کشور هزینه هایی در بر دارد.
هزینه زندگی هر شخصی متناسب با سبک زندگی وی می باشد.
در جدول زیر به هزینه برخی از کالاهای اساسی و خدمات اولیه به حضورتان ارائه می گردد.

کالا یا خدمات نرخ به منات کالا یا خدمات نرخ به منات
۱ لیتر شیر ۱٫۵۳ هزینه ایاب و ذهاب ماهیانه ۱۸
۱ کیلو مرغ ۵٫۵۳ اجاره خانه یک خوابه در مرکز شهر ۷۵٫۸۵
۱ کیلو گوشت ۱۱٫۵۷ آب،برق،سرما،گرما برای یک واحد ۸۵ متری ۵۰۱٫۷۹
۱ کیلو برنج ۲٫۰۳ اینترنت ۶۰MBS نا محدود ۲۶٫۳۱
۱ قرص نان ۰٫۴۸ ۱ کیلو سیب ۱٫۳۱

هزینه تحصیل در دوره های مقدماتی حدود ۹۰۰ دلار می باشد.
هزینه های تحصیل در مقطع اصلی از سالی ۱۸۰۰ دلار آمریکا شروع می شود و تا حدود ۵۴۰۰ دلار متغیر است.
البته این شهریه ها بسته به رشته تحصیلی و مقطع و دانشگاه و شهر تحصیل متغیر است.
برای برخی از رشته ها در مقطع کارشناسی ارشدامکان دریافت بورسیه تحصیلی وجود دارد.
برخی از دانشگاه های این کشور خوابگاه در اختیار دانشجویان قرار می دهند.

تحصیل در آذربایجان و کار پس از تحصیل در آذربایجان

تحصیل در آذربایجان مستقیماً منجر به اخذ اقامت آذربایجان نمی شود.
دانشجویان پس از اتمام تحصیل فرصت دارند تا ۱ سال در ین کشور به جستجوی کار بپردازند.
در صورت یافتن شغل و با ادامه زندگی با ویزای کاری می تواند مقدمه اخذ اقامت دائم آذربایجان شود.
هر شخصی که به مدت ۲ سال در این کشور کار کند و مالیات پرداخت نماید می تواند تقاضای اقامت دائم آذربایجان را داشته باشد.
اقامت دائم به مدت ۵ سال صادر می گردد و قابل تمدید است و شخص ۳ ماه قبل از اتمام می تواند تمدید نماید.
شخصی که اقامت دائم این کشور را داشته باشد و شرایط لازم را داراباشد می تواند بعد یک دوره ۵ سال یا ۱۰ ساله تقاضای تابعیت آذربایجان را نماید.

تحصیل در آذربایجان و مدارک مورد نیاز

تحصیل در آذربایجان به واسطه داشتن ویزای تحصیلی آذربایجان امکان پذیر است.
برای اخذ ویزای تحصیلی این کشور ارائه مدارک زیر لازم است.
سفارت آذربایجان می تواندبنا بر ضرورت مدارک بیشتری از متقاضی درخواست نماید.

  • پاسپورت معتبر
  • عکس پاسپورتی
  • نامه پذیرش قطعی دانشگاه
  • مدارک هویتی
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • گواهی پزشکی
  • عدم سوءپیشینه
  • اثبات اجاره مسکن در آذربایجان
  • نامه تمکن مالی

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با موسسه کاریابی بین المللی تندکار که با مجوز رسمی و زیر نظر وزارت کار درحال فعالیت می باشد تماس بگیرید.
۰۱۳۹۱۰۰۴۰۵۵